23/06/2023 Geplaatst

Gevestigd in

Brussel

Ook interessant voor

Heel België

Algemene informatie

Branche

ICT-Dienstverlening

Soort bedrijf

Sofware ontwikkeling

Rechtsvorm

bvba

Transactievorm

Aandelentransactie

Levensfase onderneming

Groeiend

Aantal medewerkers (in FTE)

5 - 10

Type koper

 • MBI kandidaat
 • Strategische overname
 • Investeerder


Financiële informatie

Omzet indicatie

€ 500.000 - € 1.000.000

Indicatie overnamebedrag

N.o.t.k.

Resultaat voor belasting

€ 250.000 - € 500.000


Bedrijfshistorie / achtergrond

In 2017 begonnen we als een e-commercebedrijf voor kleine en middelgrote ondernemingen. Onze focus lag op het ondersteunen deze ondernemingen bij het opzetten van hun online aanwezigheid. In 2020 hebben we ons portfolio uitgebreid met een intern-ontwikkeld geintegreerd kassasysteem, waardoor klanten hun online en offline verkoopkanalen efficient konden synchroniseren. Overheen de jaren zijn we gegroeid tot een stabiel bedrijf met zes werknemers. Meer dan de helft van onze omzet is recurrent, wat getuigt van de waarde die we bieden en het vertrouwen dat we hebben opgebouwd.


Activiteiten van het bedrijf

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van totaaloplossingen voor zowel e-commerce als kassasystemen. We bieden geintegreerde software die naadloos werkt voor zowel online als offline verkoopkanalen. We gaan verder dan alleen het verkopen van software; we zorgen ook voor de installatie en bieden uitgebreide ondersteuning. Of het nu gaat om het opzetten van een gebruiksvriendelijke webshop of het synchroniseren van voorraadbeheer en verkooptransacties tussen fysieke en online winkels, wij staan klaar om onze klanten te helpen bij elke stap van het proces. Met onze totaaloplossing zorgen we ervoor dat bedrijven efficient en effectief kunnen opereren in een snel-evoluerende markt.


Onderscheidend vermogen

Met een omzet van nagenoeg een miljoen euro, zijn we trots op onze succesvolle bedrijfsresultaten. Onze groei is te danken aan de loyaliteit van ongeveer 1000 klanten, die allemaal een jaarlijks recurrent software-abonnement hebben. Ongeveer de helft van onze facturatie is recurrent, wat getuigt van het vertrouwen dat ze in onze oplossingen hebben. Ondersteund door een team van zes werknemers hebben we een uiterst efficiente setup ontwikkeld, waardoor we een gemiddelde winstmarge van 30% kunnen behalen. We blijven ons inzetten om waarde toe te voegen aan het succes van onze klanten en onze positie in de markt verder te versterken.


Overig

Recentelijk zijn we benaderd voor een strategische overname, wat getuigt van de waarde en potentieel van ons bedrijf. Hoewel we inzien dat het huidige economische klimaat niet ideaal is om een verkoop te overwegen, staan we open om onze opties beter te leren kennen. We zijn bereid om eerste contacten te leggen met potentiele overnemers en de mogelijkheden te verkennen.


Dit profiel is door de gebruiker On-hold geplaatst. Er kan op dit moment niet op gereageerd worden.

Softwarebedrijf met SaaS-product
Regio
Brussel
Branche
ICT-Dienstverlening
Type
Te koop aangeboden
Omzet
500.000 - 1.000.000
Overname
N.o.t.k.

Dit profiel is door de gebruiker On-hold geplaatst. Er kan op dit moment niet op gereageerd worden.

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.